Vardag & Utflykter

HELGUTFLYKTEN – WESTERBO BUTIK.

24 oktober, 2018

DSCF9431

I lördags åkte vi på en liten helgutflykt till Westerbo Butik! Denna lilla gårdsbutik, som ligger på landet utanför Sollebrunn (ca 25 min från Alingsås), drivs av gulliga Maritha och Göran. Jag har varit här flera gånger och det är alltid lika mysigt och fint att komma hit!

DSCF9426
Även om butiken inte är så stor så måste man gå runt länge. Man upptäcker nya fina saker hela tiden

DSCF9406

DSCF9401

Idag hade de precis packat upp en leverans med lavendelpåsar och det doftade i hela butiken. Brukar ha några droppar eterisk olja med lavendel i vattnet när jag badar. Det har verkligen en lugnande effekt på mig.

DSCF9421

Ralph och Josefine tog en liten paus ute bland höstlöven.

DSCF9415

Dom här två alltså <3

DSCF9398

Gillar att de blandar gammalt och nytt och att de inte bara köper in sånt som alla andra butiker har.

DSCF9424

Blev kär i detta stora keramikfatet så det fick följa med hem tillsammans med en gå-bort-present med finaste olivoljan och Westerbos egen hjortronmarmelad som de gjort på egenodlade hjortron. Hur lyxigt?

DSCF9434

HUR fint är inte detta gräset de har framför sitt hus förresten? Vi kan ju inte ha blommor hemma eftersom rådjur och hjortar äter upp alla knoppar. Gräs får det absolut bli hos oss nästa sommar! Såå fint. Maritha berättade vad detta hette, men jag har glömt nu. Får fråga henne nästa gång. Eller är det någon som vet?

DSCF9438

Jag har redan lagt in i kalendern att vi ska åka hit och julhandla någon helg framöver. De har öppet varje fredag och lördag 11-16 om du också är sugen på att ta en utflykt hit! Annars kan du följa dem på Instagram @westerbobutik och på Facebook här > Westerbo Butik.

Hoppas ni har en fin kväll!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Hilma 27 december, 2018 at 20:17

  Gräset är en mischantus!

  • Reply Sarah 27 december, 2018 at 20:42

   Åh tack så hemskt mycket för svar! En sån ska jag absolut plantera

 • Reply Lisette 25 oktober, 2018 at 14:41

  Tack för tipset, jag bor utanför Alingsås så dit ska jag försöka ta mig i helgen, men måste hinna med antikmässan i Borås denna helgen också.
  Kan för övrigt tipsa om en produkt som heter Trico garden som man sprutar på blommor och träd, det har fungerat utmärkt mot rådjur hos oss! Och vi har rådjur i trädgården i stort sett varje dag men sedan jag börjat använda detta låter de mina blommor vara

  • Reply Sarah 25 oktober, 2018 at 15:30

   Åh vilket bra tips! Det ska jag kolla upp direkt! Tack!

  Kommentera