Om Sarah


Hej!

Jag heter Sarah MacFie, är 27 år och jobbar som frilansande illustratör och grafisk formgivare. Bor i en vindsvåning på 48kvm mitt i centrala Alingsås tillsammans med Archie, mina krukväxter, burkar och trälådor. Denna bloggen fyller jag med kreativa saker, inredning, illustrationer, recept och andra pyssliga saker jag pysslar ihop!

Under hösten 2017 startar jag och min sambo projektet – Bygga hus på landet! Hoppas ni vill följa med på resan! 

 

På MacFie Grafiska tar jag emot uppdrag från både företag och privatpersoner och kan hjälpa dig med allt från barnboksillustrationer till webbdesign och grafisk formgivning för både webb och tryck. Jag jobbar dagligen i Adobe InDesign, Photoshop och Illustrator.

Mer om mitt företag hittar ni på www.MacFie Grafiska.se

Du kan följa min blogg på Bloglovin!
Jag finns även på Instagram @sarahmacfie och LinkedIn!

Kontakta mig: info@sarahmacfie.se