Om Sarah


Hej!

Jag heter Sarah MacFie, är 28 år och jobbar som frilansande kommunikatör, illustratör och grafisk formgivare. Jag bor tillsammans med min sambo Archie och vår son Ralph, i vårat egenritade, nybyggda hus på landet utanför Alingsås.

Denna bloggen fyller jag med bilder från vårat hem blandat med DIY, stickning, sömnad, andra kreativa saker, inredning, illustrationer och ibland något recept. Hoppas du finner inspiration i något du ser här!

 

På MacFie Grafiska tar jag emot uppdrag från både företag och privatpersoner och kan hjälpa dig med allt från barnboksillustrationer till webbdesign och grafisk formgivning för både webb och tryck. Jag jobbar dagligen i Adobe InDesign, Photoshop och Illustrator.

Mer om mitt företag hittar ni på www.MacFie Grafiska.se

Du kan följa min blogg på Bloglovin!
Jag finns även på Instagram @sarahmacfie och LinkedIn!

Kontakta mig: info@sarahmacfie.se