Barn DIY Stickat och Virkat

EN POPCORNTRÖJA MED TRÄKNAPPAR.

11 februari, 2019

Detta är min senaste lilla tröja! Den blev färdig i somras men jag har inte hunnit visa den förrän nu. Det blir den fjärde popcorntröjan jag gjort. Denna gången gjorde jag om mönstret lite under tiden jag stickade. Ville nämligen testa att göra en med träknappar denna gången!

Det fick bli en i färgen Oyster från Debbie Bliss DK denna gången! Ni som läst inläggen om de andra tröjorna jag stickat vet ju att jag älskar denna mjuka merinoullen. Efter att Ralph hade använt sin gröna popcorntröja varje dag i 6 månader såg den fortfarande helt ny ut! (Tills den råkade köras i tvättmaskinen och blev pyttig *gråter*)

Jag gjorde som sagt klart den i somras men har inte hunnit visa er förrän nu. Tydligen hinner man inte blogga när man är husägare (och ägare av en 1,5 åring…) Hur som helst skulle det bli en ettårspresent till min bästis dotter Ella!

Broderade hennes namn på bröstet med samma garn som en minitröja jag gjort till henne! Hennes Little Deer & Friends fick ju en lila tröja. De ska ju matcha såklart!

Hoppas du fått en fin start på veckan!
Kram Sarah

You Might Also Like

No Comments

Kommentera