Husbygget

HELGEN DÅ VI SKRUVADE IHOP KÖKET.

10 juni, 2018

God morgon! Har inte hunnit kika in här på så himla länge. Alla vakna timmar läggs på Ralph och på att få färdigt allt i huset. Jag ska visa er så fort jag får en timma över! Lovar. Men så länge får ni kika på detta! Jag hade ju visst helt missat att jag hade ett färdigt inlägg om huset som jag inte publicerat! Det är från helgen då vi skruvade ihop köket. Här kommer det!

21 April 2018
Det är mycket på samma gång just nu. Jag är ute vid huset varje dag och mäter, kollar, funderar och försöker ta beslut. De dagar Archie är ledig från jobbet försöker vi få gjort så mycket som möjligt.

DSCF2280

Vi har varit ute i huset och fixat hela denna helgen. Alla platta paket till IKEA-stommarna har kommit så det är bara att börja skruva… Alla i min släkt var dock nere i Malmö för att kolla på min kusin som spelade handboll och Archies mamma var i Stockholm och hans pappa hade trädgårdshelg (han har ca 80 äppleträd att rå om). Vi hade alltså ingen barnvakt. Stackars Ralph fick sitta på en ren plätt och leka med sina grejer. Men det verkade inte gå någon nöd på honom.

DSCF2292

Vi skruvade ihop skåpen till köket och städade undan. Archies pappa kom förbi när han blev klar med dagens trädgårdsjobb.

DSCF2300

Vi var här från 10 på morgonen till 20 på kvällen så det fick bli några mål mat för Ralph här istället!

DSCF2306

Vi turades om att montera skåp och att roa denna lilla token.

DSCF2308

Sedan kom Malin och Hjalmar förbi och sa hej! De hade varit på dop och va finklädda!

DSCF2309

Fina Johanna som hade jobbat hela dagen kom förbi och köpte med sig bubbelvatten och glass till mig!

DSCF2294

På 12 timmar fick vi ändå ihop 20 skåp.

DSCF2311

Och sist men inte minst kom Archies pappa och mamma förbi och sa hej innan vi skulle åka hem. Ann kom direkt från tåget och var helt slut. Vi med. Tänk att vi fått så mycket fint besök idag och vi har inte ens flyttat in ännu. Längtar!

You Might Also Like

No Comments

Kommentera