Företagande Vardag & Utflykter

Bokmässan, inför

24 september, 2014

I morgon drar bokmässan igång. Och jag känner samma hatkärlek som jag gör varje år. Det är så himla kul att vara där och träffa alla gulliga läsare, samtidigt som det inte finns något mer utmattande än att stå i en mässmonter 4 långa dagar i sträck. Haha, puh! Såhär såg det i alla fall ut i tisdags när vi började bygga monter.

DSC00218

Kvällen innan hade vi firat pappa som fyllde 50 och vi vaknade upp här.

DSC00220

Alla fick inte plats i bilen bort till mässan, så jag och Christoffer tog en promenad med några trevliga stopp på vägen.

DSC00221

DSC00222

Hallå Svenska Mässan, nu ses vi igen.

DSC00225

Utställare på intågande.

DSC00229

Vi möttes upp av det här. En tom monter, sånär inpå massa barn- och ungdomsböcker i lådor och pallar!

DSC00231

Efter en stund såg det ut såhär! För er som inte hängt med från början, så driver min familj sedan 2004 ett eget bokförlag, Memo Förlag, och vi har varit med på bokmässan med egen monter i 10 år i år!

DSC00234

Dags för belysning.

DSC00242

Det är ju viktigt att någon står på marken och tittar så allt blir rakt och snyggt.

DSC00249

Efter några timmar föll jag in i koma, så hungrig var jag. Mamma och Josefine hämtade upp de här påsarna och jag har inte varit så glad för en hamburgare sen jag vet inte när.

DSC00263

Sedan var det dags för veporna med våra olika karaktärer och serier! Allis Sprallis, Hemliga Klubben, Vilda Våghals, Legenden om de fyra elementen och Trippe såklart!

DSC00273

Och här står bror med Vilda Våghals i hösta hugg! Detta var allt jag hade för nu. Kika förbi oss i montern under helgen så får ni se hur slutresultatet blev! :) Och så kan ni ju passa på att kika på alla böcker vi har! I morgon är det branschdagar och det blir mycket skolor och bibliotek som besöker mässan. Många skolor använder sig ju av Vilda Våghals i undervisningen, och det ska bli kul att få höra hur det går med alla läsprojekt runt om i landet! Mässan öppnar för allmänheten på fredag kl 14.00 och vi har monter A03:20. Hoppas vi ses!

You Might Also Like

No Comments

Kommentera