Företagande

Bokmässan + bygga monter = soffkrasch

24 september, 2013

På torsdag är det ju äntligen dags för Bokmässan! Idag har vi således varit i Göteborg och byggt monter, vilket är så himla utmattande. Jag är helt slut. Vi blev iallafall i princip klara, det är bara lite småfix kvar! Våra böcker lyser verkligen upp mot de svarta väggarna, som små färgbomber. Känns som om det kommer bli en grymt rolig mässa i år :) Det blir sjunde året vi är med, och vår monter blir bara större och större för varje år. Sedan 2004 har vi gett ut över 20 titlar på förlaget, alla skrivna av mamma och illustrerade av antingen mig eller pappa. Det är så himla roligt!

Ni ska väl gå på Bokmässan!? Isåfall är ni supervälkomna att hälsa på oss och säga hej i monter A03:20 precis intill Plats för barn! :)

Nu har jag iallafall äntligen landat i soffan, under täcken och kuddar och efterkollar på dagens avsnitt av Äntligen Hemma. I morgon blir det en hel dag på mitt eget företag – hela dagen ska fyllas av illustrationer! En lugn och bra uppladdning inför en intensiv men megarolig helg! 20130924-231251.jpg

20130924-231311.jpg

You Might Also Like

No Comments

Kommentera