Illustrationer & Grafiskt

BRÖLLOPSINBJUDNINGAR.

29 juli, 2016

inbjudningskort_sarahmacfie_1_28441918706_o

Nu var det längesen jag visade något jag gjort på MacFie Grafiska. Eftersom vi varit bortresta i nästan 6 månader under våren 2016 har jag även haft tjänstledigt från min egen firma. Nu är jag i alla fall tillbaka och tycker det är roligare än någonsin! Innan vi åkte hann jag designa och illustrera dessa inbjudningskort till ett bröllop som ägde rum i juni på vackra Österlen. Vi hade även turen att vara bjudna!

inbjudningskort_sarahmacfie_2_28441906986_o

Jag gillar verkligen formen på denna bröllopsinbjudan. Det blir både kort och kuvert i ett vilket jag tycker är fint. Lite roligt att man får vika upp det också. Vill man kan man försegla det med ett sigill. Med paketlack och stämpel som man brukar göra på jul ni vet! Nu för tiden finns det ju lack i både silver och guld och stämplar kan man beställa egna eller köpa färdiga med t.ex ett hjärta i.

inbjudningskort_sarahmacfie_3_28369640352_o

Blommorna har jag gjort för hand i akvarell på önskemål från kund. Blomman i mitten är en Alstromeria som är familjens släktblomma. Det är sånna små detaljer som gör det lilla extra när man väljer att specialbeställa illustrationer tycker jag. Man får det precis som man vill och så där personligt.

inbjudningskort_sarahmacfie_4_28369622562_o

Finaste sättet att skicka ut dessa till sina gäster tycker jag är i ett genomskinligt kuvert! :) Då syns hela kortet och adressen som man kan texta för hand på baksidan.

Detta kortet är gjort på beställning av en privatperson och säljs inte vidare i denna designen. Om du önskar beställa en egen design är du välkommen att kontakta mig på info@macfiegrafiska.se. Besök www.macfiegrafiska.se för att se mer av det jag gjort.

Hoppas ni får en riktigt fin fredag och helg. Nu ska jag ut i kvällssolen!
Kram Sarah

You Might Also Like

No Comments

Kommentera