Företagande Illustrationer & Grafiskt

En färdig beställning

6 augusti, 2013

Nu är jag klar och har skickat iväg en av beställningarna jag fått under sommaren. Det har blivit många bröllopsporträtt, men just detta blev en personlig tavla till Linn – målad med Uni pin fineliner och promarkers på A3 180g Canson 1557 Dessin.

Jag gillar papper med struktur, det ger ännu mer liv till teckningarna. Egentligen är det inte ett ultimat papper för promarker-pennor eftersom pappret slukar mycket färg och pennorna tar slut fortare – men snyggt blir det :) Jag var i Göteborg förra veckan och köpte nya block och pennor. Testar några nya block som är snällare mot pennorna, men som saknar struktur. Jag får se om jag tycker det blir godkänt :)

Du kan också att beställa en personlig tavla. Om du inte vill inreda ditt hem med massproducerade tavlor från IKEA, eller om du har en idé till en tavla du vill ha, men som du kanske inte kan genomföra själv – mejla mig! Jag ger dig gärna tips på hur du kan göra den själv, eller ger dig ett prisförslag på vad jag skulle ta för att göra den åt dig. Det behöver inte bli mycket dyrare att specialbeställa en tavla, jämfört med att köpa massproducerad konst i butik. Det personliga ger ju trots allt en helt annan unikhet, dimension och kanske minnen till det du får på din vägg – ett högre värde för dig.

Kolla in Linn Asplunds fina blogg här!

20130806-092008.jpg

20130806-092025.jpg

20130806-092040.jpg

You Might Also Like

No Comments

Kommentera