Illustrationer & Grafiskt

SARAH’S DJURKALENDER 2016 – CHECK!

12 september, 2015

Sarahmacfie_djurkalender_2016

Hej vänner! Anledningen till att det har varit så tyst det senaste är på grund av dessa två. Sarah’s Djurkalender 2016 som jag jobbat intensivt med de senaste veckorna har upptagit i princip all min ”lediga” tid. Jag har inte ens hunnit kika in här! I torsdags kom i alla fall det sista proverna från tryckeriet och sent samma kväll gjorde jag de slutgiltiga ändringarna och skickade in allt till tryck!

Sarahmacfie_djurkalender_2016

Såhär kommer de se ut! Sarah’s Djurkalender finns från och med nu med två olika layouter för att passa så många som möjligt. Alla månader har olika färger och illustrationer med djur och växter, precis som förra året. Några favoriter är återkommande och några är helt nya! :) Kalendern till vänster passar bra om man är en eller två i hushållet och kalendern till höger är anpassad för att passa en familj då den har 6 kolumner.

Sarahmacfie_djurkalender_2016

De läggs upp till försäljning i min webshop i slutet på nästa vecka så håll utkik om du vill norpa en! :)

Sarahmacfie_djurkalender_2016

Innan jag ens var färdig med detta projektet påbörjades flera nya som också har deadline snart. Under augusti och september har jag som mest att göra. Skönt att veta att det lugnar ner sig snart, men samtidigt är det ju så kul att hålla på med det här att jag inte kan sluta! ;)

Idag är det lördag mitt i september och solen skiner på en blå himmel här i Alingsås ihop med små vita molntussar. Nu ska jag bara jobba någon timme till och sedan blir det ledighet med fika på stan, inflyttningsfest i Göteborg och kusinkalas i morgon! Hoppas ni får en riktigt härlig septemberhelg ni också! Kram <3  

You Might Also Like

No Comments

Kommentera