Illustrationer & Grafiskt

SARAHS DJURKALENDER 2017

29 oktober, 2016

Familjekalender_2015_4.indd

God förmiddag denna SOLIGA oktoberlördag! Idag ska jag iväg på roligheter hela dagen, men innan dess tänkte jag ge er en liten sneek peak på uppslagen ur Sarah’s Djurkalender 2017! :)

Detta är tredje året jag har illustrerat, designat och producerat mina egna väggkalendrar. Det hela började med att jag hade svårt att hitta en kalender som uppfyllde mina ”speciella” behov av strukturerad planering i vardagen. När jag inte hittade någon kalender med upplägget och designen jag ville ha så bestämde jag mig helt enkelt för att ta fram en egen! Det visade sig att det finns fler med samma planeringsbehov som mig för nu hänger Sarahs Djurkalender på väggar runt om i hela Sverige! Så himla cool grej ändå. Tack för att ni köper ♥

Familjekalender_2015_4.indd

Ni som följer MacFie Grafiska på Instagram har säkert sett dessa uppslagen förut. I November 2017 blir det snö (förhoppningsvis) och massa björnar! Jag har gjort två olika varianter av kalendrarna, med två olika upplägg, för att de ska passa så många som möjligt.

Familjekalender_2015_4.indd

Detta är min Familjekalender 2017. Den har 6 kolumner för att passa den stora familjen, eller de som har mycket aktiviteter att hålla reda på! :) Den innehåller viktiga saker som röda dagar, högtider, sommar- och vintertid. Veckorna är avdelade och veckonumren hittas i högerkanten. Denna kalendern innehåller inte namnsdagar.

Familjekalender_2015_4.indd

Här har ni min ”vanliga” väggkalender Sarah’s Djurkalender. Denna passar extra bra för de som är en eller två personer i hushållet. Varje dag har två färgade rutor för återkommande saker som t.ex. jobbtider eller träningstider. Viktiga saker som röda dagar, högtider, sommar- och vintertid finns utmärkta. Kalendern innehåller namnsdagar och andra små tips som t.ex. ”Krav på vinterdäck” mm. 

Familjekalender_2015_4.indd

Denna månaden har jag inte visat upp någonstans förut! En kund berättade för mig ”att det är så spännande att byta till en ny månad så hon och hennes son vill inte tjuvkika i förväg utan vill få motivet som en överraskning”. Hur gulligt va inte det? Blev så himla glad när jag läste det! ♥ Det finns alltså en anledning till att jag inte visar upp alla illustrationer i förväg. Det får bli en överraskning när ni får hem dem!

Du hittar båda kalendrarna i min webshop här >> www.shop.macfiegrafiska.se << och de kostar 275kr/st och trycks endast i en begränsad upplaga. Så passa på om du vill knipa en!

♡ Kram Sarah

You Might Also Like

No Comments

Kommentera