Företagande Illustrationer & Grafiskt

VÄLKOMMEN TILL MACFIE GRAFISKA.

2 oktober, 2015

macfiegrafiska2

Happy friday! Idag har jag en rolig nyhet att presentera för er! Mitt företag har äntligen, efter 3,5 år fått ett eget företagsnamn! Numera illustrerar och designar jag under namnet MacFie Grafiska. Jag har jobbat med den nya hemsidan samtidigt som jag haft bokmässan och kalender-makeriet så det har inte funnits mycket tid över till bloggandet det senaste. Hoppas ni hängt i ändå! Och bloggen finns självklart kvar här på www.sarahmacfie.se som vanligt! :)

Ändringen av namnet har även inneburit att min webbshop bytt namn till www.shop.macfiegrafiska.se men det fungerar lika bra att gå in på den gamla sidan fortfarande. Ni hamnar automatiskt rätt ändå! :)

DSC09984_3

Utöver den lilla nyheten så är det FREDAG idag och jag har jobbat hemifrån. Älskar fredagar. Och ännu mer nu för tiden när jag jobbar med det jag tycker är som roligast! Förresten får jag och Archie strax ett spännande telefonsamtal vi har inbokat. Det handlar om en resa… :) hihi. Men mer om det tar vi en annan gång.

Efter mötet ska jag och Archie ha date night. Även om man bor ihop betyder det inte att man hinner ses hela tiden eller att man lyckas lägga tid på att verkligen umgås med varandra. Speciellt inte när vi ofta jobbar olika tider på dygnet. Så ikväll ska vi gå Lights In Alingsås, äta middag och dricka vin ihop och prata ikapp oss om livet. För livet är ju rätt bra ändå :)

Hoppas ni får en hejdundrande härlig helg! Det ska jag! Puss&Kram

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ingemar 5 oktober, 2015 at 08:59

  Vad flott det låter, MacFie Grafiska! Jag kommer ihåg när ni gjorde sparbössor i ett fiktivt företag. Du lärde dig nog en hel del…

  Lycka till med firman!

  Ingemar

  • Reply Sarah 5 oktober, 2015 at 21:43

   Tack Ingemar! Oj, jag hade näsan glömt det. Det va på gymnasiet när vi fick driva UF företag. Väldigt bra grej. Jag har säkert fått med mig en hel del där ifrån :) kram på dig!

  Kommentera