Illustrationer & Grafiskt

VILDA VÅGHALS BLIR TEATER, EN VÄGGKALENDER DESIGNAS OCH ETT FAMILJEPORTRÄTT HAR HITTAT HEM.

28 augusti, 2015

Adobe Photoshop PDF

Äntligen fredag! Denna veckan har gått både fort och trögt.. Jag har jobbat över flera timmar varje dag för att bland annat bli klar med nästa års familjekalender som snart ska gå till tryck… Det blir två olika varianter för 2016! :) Båda är väggkalendrar, men med olika layout för att passa så många som möjligt. Ska bli spännande att se om ni gillar den nya designen också!

Familjeporträtt
Och porträttet ja! Här har ni ett av mina senaste familjeporträtt till en supergullig familj i Uppsala. Det skulle bli en överraskning till en bröllopsdag och presenten blev väldigt uppskattad av båda mannen och barnen! :) Det är så roligt att få fina mejl och ord från kunder och det gör det ju, om möjligt, ännu roligare att teckna! Plus i kanten blir det de gånger när jag får godkänt från kunden att visa upp beställningarna här på bloggen så ni andra också kan få se!

Barnteater om Vilda Våghals 
I morgon ska vi på Det stora barnkalaset i Alingsås! Då visar Föreningen Krönikespelen en barnteater baserad på en av våra böcker om Vilda Våghals! Vi såg genrepet i måndags och tycker verkligen de är jätteduktiga. Superkul att se Vilda som teater! :) Det blir en föreställning klockan 10.30 och en klockan 12.00 i Järtas Park i Alingsås. Det är gratis och alla som är i krokarna är varmt välkomna! Här kan ni se barnkalasets hela program för lördagen.

Hoppas ni får en riktigt fin helg!
Kram!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Malin 2 september, 2015 at 13:59

  Tack Sara för tipsen som du delade med dig av, jag har ingen hemsida eller så, älskar bara att teckna och skulle vilja lära mig mer och tycker att illustratör verkar vara ett väldigt roligt jobb!!! Tack för inspiration och tipsMalin

 • Reply Malin 2 september, 2015 at 07:24

  Hej Sara, vad fint du tecknar verkligen, har en liten fråga om vilken väg man kan gå för att bli illustratör, olika utbildningar mm, hur jobbet är osv! Mvh Malin

  • Reply Sarah 2 september, 2015 at 08:35

   Hej Malin! Tack så mycket, vad glad jag blir! Oj, vilken svår fråga. Det finns så många olika vägar man kan gå. Jag fick möjligheten att illustrera barnböcker på vårat eget bokförlag så det var väl lite att glida in på ett bananskal. Jag har inte gått någon tecknarutbildning, utan har helt enkelt lärt mig genom att teckna mycket själv. Idag är ju sociala medier en superbra kanal att sprida sina teckningar och illustrationer genom och försöka få det att nå ut till bokförlagen. Annars skulle jag nog testa att mejla förlagen och höra om de är intresserade. Visa att du finns! :) Hoppas du känner att du fått något bra tips här i alla fall. Har du någon blogg eller hemsida själv? Det är också en bra kanal där du kan skapa ett portfolio. Har du en får du gärna länka! :) lycka till!

  • Reply Sarah 2 september, 2015 at 08:49

   Och angående jobbet så är det superroligt! Man får vara beredd på att lägga ner väldigt mycket tid och man måste vara bra på att ta tag i sig själv och få saker gjort. Att vara sin egen chef är sjukt härligt och utvecklande, men även påfrestande och stressande. Man kan väga för och nackdelar fram och tillbaka, men i slutändan är det ju fantastiskt att kunna göra det man brinner för! :) Vad gäller utbildningar är jag tyvärr inte rätt person att fråga. Jag har en kandidat i entreprenörskap och företagande så jag har med mig en del därifrån vad gäller företagandet i alla fall. Det är ett tips om du vill bli egen – gå kurser i företagande. Det är den tråkiga biten ;) men ack så viktig. Kram!

 • Reply Sandra 2 september, 2015 at 06:32

  Vad kul att få illustrera porträtt på det sättet :) Ska sätta mig och svara på ditt mail strax, blev så glad för det!

  • Reply Sarah 2 september, 2015 at 06:33

   Ja det är jättekul att få jobba med de projekten. Va kul! :) Då hörs vid där.

  Kommentera