Loppis och Vintage

LÖRDAGSLOPPIS PÅ VÄSTKUSTEN.

18 juli, 2015

Sarahmacfie_loppis1.1

Denna helgen är jag och familjen i stugan på landet utanför Strömstad. Vi har arbetshelg och renoverar upp vårt badrum här uppe. Det har varit intensivt, så tidigare idag tog jag en välförtjänt paus och åkte på loppis med min sommarkompis Johanna!

Sarahmacfie_loppis1.28

Vi åkte till Hesslands Antik och Loppis ute på landet och blev överlyckliga över att de hade det så fint! En riktig sommaridyll med husen runt omkring och en loppis som vi aldrig varit på förut.

Sarahmacfie_loppis1.4

Sarahmacfie_loppis1.5

Sarahmacfie_loppis1.26

Sarahmacfie_loppis1.6

Sarahmacfie_loppis1.7

De hade mycket gamla gjutjärnsgrytor i superfint skick och lika många emailjkastruller. Mycket från Kockums och priser därefter.

Sarahmacfie_loppis1.9

Sarahmacfie_loppis1.10

Sarahmacfie_loppis1.11

Så fint att de hade plockat in färska blommor i dukningen.

Sarahmacfie_loppis1.12

Det ligger jättefint med åkrar och ängar precis utanför fönstret.

Sarahmacfie_loppis1.19

Sarahmacfie_loppis1.30

Sarahmacfie_loppis1.29

Sarahmacfie_loppis1.21

På gården odlade de massa och hade bland annat höns. Vi stannade och pratade lite med de som hade loppisen och de, som var grannar, hade tydligen haft den tillsammans i ca 3 somrar och ibland även under jul. Hon berättade att de nu sålt huset och gården och skulle flytta härifrån om ett år. Sorgligt tyckte jag eftersom det var så himla himla fint här. Men lyxigt för de som köpt det och ska flytta in här! Hoppas de bevarar det som det är.

Sarahmacfie_loppis1.22

Sarahmacfie_loppis1.23

Johanna köpte en fin liten brun plånbok i skinn och jag hittade de här oemotståndliga stolarna. De fick följa med hem för 400pix paret.

Sarahmacfie_loppis1.24

Här på västkusten kryllar det av loppisar längs lansvägarna och i morgon när jag åker hem till Alingsås igen ska jag åka några timmar tidigare och svänga in vid varenda loppisskylt jag kör förbi!

Nu går jag ut till badrumsrenoveringen igen och tar med mig två öl till mig och pappa. Det kan vi gott ha. Hoppas ni också har en fin lördag! <3 Puss & Kram

You Might Also Like

No Comments

Kommentera