Vardag & Utflykter

6 december – bloggen fyller år!

6 december, 2013

Hurra hurra för bloggen på ettårsdagen! (la la la) För exakt ett år sedan startade jag denna underbara/fina/coola hemsida/blogg och skrev mitt första inlägg! Det har hunnit bli några fler inlägg sedan dess, och tursamt nog även fler läsare! Tack till alla er som går in och läser varje dag, det är skitkul att se att ni blivit så många! Dock är ni är väldigt dåliga på att höra av er! Hallåååå. Ni får gärna kommentera inläggen eller höra av er på annat sätt om det är något ni vill att jag skriver mer om. Eller för den delen slutar skriva om, för att ni tycker att jag skriver så djävulskt tråkiga inlägg… Eller om ni t.ex. älskar att jag lägger ut en bild på mina krukväxter, och bara måste få veta mer! Ni kanske vill att jag installerar en webcam hemma så ni kan se när blommorna växer också?! Det finns inga gränser, allt är möjligt! Det skulle vara skitkul att få respons, ris eller ros, det bestämmer ni. Men skriv för guds skull!

Såhär såg mitt första inlägg ut 6 december 2012. Då hade jag precis gjort i ordning och organiserat i mitt lilla lägenhetsförråd. Och (om ni hade varit bättre på att ställa frågor så hade ett av mina svar kunnat se ut såhär) ”Nej, jag kommer inte att visa några bilder på hur ’ordnat och fint’ förrådet ser ut idag!”

Puss och trevlig fredag på er!

20121206-181146

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply jp 9 december, 2013 at 09:41

  puss. du vet att jag gillar din blogg. fortsätt som du gör. med tips, recept, inspiration osvosv.

  • Reply admin 9 december, 2013 at 11:37

   Tack jess! Ska bli :) Puss!

 • Reply Strömstad-johanna 6 december, 2013 at 21:14

  Hej Sarah :) tycker din blogg är så himla mysig och fin! Vill se mer bilder från din lägenhet och inredningstips! Du är fin. Puss och kram

  • Reply admin 7 december, 2013 at 11:26

   Sötjohanna! :) Va kul! Det ska du absolut få! Tänker på dig, hoppas allt är fint! Puss&kram

  Kommentera