Vardag & Utflykter

Jag efter 15 dagar

10 juni, 2014

IMG_1078

Nu är jag äntligen hemma och kan jobba heldagar med illustrationerna och mitt eget igen! Borta bra men hemma bäst. De senaste två helgerna har jag hoppat ni och hjälpt till på en av mina tidigare arbetsplatser i Strömstad, de hade ont om personal nu innan sommarsäsongen drar igång. Så mina senaste två veckor har sett ut ungefär såhär: Bil till Borås måndag-onsdag för jobb i butik, bil upp till Strömstad för jobb i reception torsdag-söndag. Bil hem igen på söndagen och sedan upp och köra till Borås på måndag morgon igen. Så börjar det om igen. Det kändes i kroppen igår att jag var inne på min 15e jobbdag i rad. Både fysiskt i kroppen av att stå upp hela dagarna och psykiskt av att ställa om sig i huvudet mellan två olika arbetsplatser på olika orter. När jag kommit hem från jobbet varje dag har jag satt mig direkt med beställningar och uppdrag. Det var mycket som skulle bli klart inför studenten. Detta är min ursäkt för att jag inte hunnit skriva några inlägg det senaste. Hoppas den godtas.

Nu sitter jag här med min kaffekopp vid skrivbordet. Jag ska precis hugga tag i tuschpennorna och färglägga ett bröllopsporträtt. Känns skönt att kunna gå in för det till 110% igen.

Idag ska jag också lyxa till det och gå och klippa mig! :D För första gången sedan i januari… Förhoppningsvis är jag mindre risig i eftermiddag. Då kan ni kanske få se en bild på moi i frässsht hår.

Här kommer 15 dagar i några bilder:

IMG_0956

Jag har ätit pizza i solnedgången med min sommar-Emma <3

IMG_0962

Ätit melonfrukost med ett gäng tonåringar. Kusin Oliver och 4 killar till levde ett dygn på landet.

IMG_0967

Frukost för 16-18 åringar: Gorbys piroger och Glockengold

IMG_0981

Jag har målat brädor och mdf. Mer om det en annan dag.

IMG_1015

Legat i sängen och ätit kvällsmat till Downton Abbey.

IMG_1056

Ätit frukost i solen (varför äter jag samma sak till frukost och kvällsmat?)

IMG_1063

Blivit bjuden på lunch på Nationaldagen! (som ni redan visste)

IMG_1064

Med mumsig efterrätt!

IMG_1078

Ätit mina första svenska jordgubbar ur en jordgubbsskål!

IMG_1086

Blivit bjuden på grill och bjudit tillbaka på efterrrätten.

Upptäckte nu att ni i princip bara har fått en redogörelse av mitt matintag för de senaste veckorna. Tar jag inte bilder på något annat? :s

You Might Also Like

No Comments

Kommentera