Vardag & Utflykter

SISTA AUGUSTI.

20 september, 2015

Morning_august15

Nu är det snart slutet på september. Veckorna går alltid så himla fort när sommaren väl är slut. För nästan en månad sedan såg det ut såhär när jag var på väg till jobbet. Redan då hade löven börjat gulna och morgondimman låg som ett tunt täcke över sjön.

Morning_august15
Morning_august15

Morning_august15

Det var svårt att fånga på bild, men stenarna glänste som silver i solen.

Morning_august15

Några svanar hade vaknat och tog en morgontur på sjön. Det sorgligaste som finns är nog ensamma svanar. Hoppas den ensamma svanen här hade sin käresta i närheten… Sedan blev jag upplockad av en kollega som jag samåker med på morgonen och åkte till jobbet.

Boatride_august15

När arbetsdagen var slut blev jag hämtad med båt i närheten av jobbet av Archie, Gustav och Henrika. Vi skulle fiska! Hur gulliga är inte dom här två? Här har de varit gifta i ganska exakt en månad! hihi.

Boatride_august15

De hade förresten missbedömt tiden lite så när jag blivit avsläppt vid bryggan fick jag info om att det kanske inte skulle ta 5 minuter, utan snarare 15 minuter, innan de kom fram. Okej tänkte jag. Sedan dog min mobil. Ja, ja. Jag kan sitta här och titta ut över vattnet lite då. Det kan ju vara lite skönt. Där satt jag i 55(!) minuter innan det tillslut dök upp en liten vit motorbåt runt udden. ÄNTLIGEN! Då hade jag hunnit kolla igenom hela handväskan efter roliga saker att göra. T.ex. lusläsa icakvitton eller rensa bland månaders-gamla-rabattcheckar. Det är inte ofta man sitter stilla vid en sjö i en timma och bara stirrar mot horisonten. Men det kan nog vara rätt nyttigt att få pausa ibland och inte vara uppkopplad hela tiden… Men. Som den otåliga människa jag är så stod jag där, kall, hungrig, trött och lite småsur. Det tog inte många sekunder innan allt det där försvann. Dessa tre kan få vem som helst på bra humör. De vinkade och ropade över hela sjön ”HÅLL UUUT! VI KOMMER!” samtidigt som de höll fram filtar och hällde upp kaffe och tog fram choklad :) Hade kunnat vänta i typ två(!) timmar för de här tre. De är värda all väntan i världen typ.

Boatride_august15

Min drömkille.

Boatride_august15

Boatride_august15

Boatride_august15

Boatride_august15

Vi fick noll fiskar men var nöjda ändå. Sedan åkte vi hem till Gustav och Henrikas stuga och gjorde tacos och kollade på idol. Typiskt bra vardag.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Lundh 22 september, 2015 at 12:33

  Kram på dig själv gulliga Sarah!
  Kapten Ingemar

 • Reply Lundh 21 september, 2015 at 10:06

  Gulliga bilder… Men var är flytvästarna? Hi-hi!
  Ingemar

  • Reply Sarah 21 september, 2015 at 10:09

   Dom hade vi visst som sittunderlag… ;) Ska bli ändring framöver kapten! Kram

  Kommentera