Företagande

HELGEN OCH FÖRSTA ADVENT.

28 november, 2016

img_0072-copy

Hej och hallå! Den senaste veckan har jag jobbat och fixat i vår studio inför skyltsöndagen och första advent som var igår. Det har blivit många och långa kvällar det senaste och det känns verkligen i kroppen nu. Som Sandra skrev så bra i helgen, behöver jag nog sätta mig lite på en bänk nu :)

img_0041

Hur som helst! Från och med nu och fram till jul kommer vi ha julöppet i vår ”butik” med försäljning av barnböcker från Memo Förlag och produkter från MacFie Grafiska. I och med att mitt och familjeföretagets kontor även har en studio (som vi kallar det) med stora skyltfönster ville vi såklart ha ett mysigt och inspirerande skyltfönster nu under julen som man lite drömmande kan stå och kika in i! Vi har öppet de tider vi finns på kontoret (kan variera), så det är bara att kliva in om dörren är öppen!

img_0022

Det blev så himla bra när vi väl var färdiga och i princip ALLA stannar utanför och kikar in på det gamla märklintåget som åker runt under granen och paketen.

img_9936_2

Jag älskar barn. Speciellt när man ser deras drömmande blick för något de tycker verkar kul eller spännande. Finns ingen bättre känsla än att se ett lyckligt barn 

img_0012

I skylten hänger några av mina illustrationer.

img_0037

Och i granen hänger massa Allis Sprallis-illustrationer!

img_0029

Majoriteten av de som dröjt kvar extra länge utanför skylten är äldre män. Att ett leksakståg kan skapa så mycket nostalgi…

img_0031

Vi kokade glögg och hade bjudit in vänner, familj och de vi känner på lite adventsfika. Alla skyltfönster borde för övrigt ha en randig gris som drar lite på läppen.

img_0128_2

Sedan kom min farbror och kusin förbi också! Kent hade varit tomte på Uddetorps Säteris julmarknad och kom med hela tomtemunderingen på. Barnen älskade det! En riktig tomte. Med riktigt skägg och mage och allt! haha. Tänk att jag vuxit upp med att träffa den riktiga tomten varje jul (även om hans fru faktiskt varit tomte oftare än honom av någon anledning.) Hur som! Mejla om ni vill hyra in honom på julafton. Han är nästan fullbokat redan ;)

♡ Kram Sarah

You Might Also Like

No Comments

Kommentera