Husbygget

MOODBOARD – GÄSTTOALETT.

4 april, 2018

God morgon! Jag kikar in lite snabbt för att visa hur tankarna kring vår gästtoalett går. Nu har vi ju kommit ganska långt i processen så detta är väl nästan mer en inköpslista än en moodboard, men ändå. Vi kör!

Gästtoaletten ligger alltså i hallen och kommer ha en pärlspontspanel 120cm upp på väggarna. Färgen på den ser ni uppe i hörnet på bilden och kulören hittar ni här. Ovanför den har vi bestämt oss för att köra på tapeten ”Chrysanthemum Toile” från William Morris. Har alltid gillat den och tror den kommer bli superfin här. Detta rummet blir förresten det enda stället i hela huset där vi kommer ha tapet. Alla väggar blir målade. Dels för att vi svämmar över av beslut just nu och jag vågar inte chansa på en tapet och inte bli nöjd med den sen. Om vi kör på målade väggar och färgen känns fel sen så kan jag alltid måla om själv. Mer safe helt enkelt. Porslinet, toalett och handfat, hittar ni här och här. Spegeln spontanköpte vi förra veckan och den finns här.

Nu återstår bara lampa och golvet… Vi har bestämt klinker och kakel till alla rum förutom detta. Vi får se var vi landar!

Tack för titten! Nu ska Ralph och jag ut till huset och ta emot leveransen av hallgolvet som kommer idag. Så himla spännande. Vi ses snart!

You Might Also Like

No Comments

Kommentera