Husbygget

VI HAR KÖPT HUS – OCH NU GER VI BORT DET.

7 juli, 2017

Nu, efter snart ett år, kan jag äntligen berätta! Förra sommaren köpte vi detta gulliga fritidshuset! :D Det ligger lite utanför stan på vårat drömläge på landet med utsikt över en sjö och en åker.

Nu har vi äntligen landat i att vi under hösten 2017 ska börja bygga ett helt nytt hus här! Vårat drömhus! Detta är så himla spännande och roligt! Det innebär också att huset som redan står på tomten behöver ett nytt hem!

Känner du någon eller är du själv intresserad av ett fritidshus på 70 kvadratmeter så hör gärna av dig till oss! Vi skänker bort det GRATIS till den som kommer och avlägsnar huset från tomten. Verandan är inglasad med skjutdörrar. Vissa fönster på huset är treglasfönster.

Titta bara på det gulliga lilla 50-tals köket! Gult dessutom ♥

Det finns en fungerande eldstad med insats från Kedddy i vardagsrummet!

Såhär ser planlösningen ut bland annat med ett stort sovrum och ett mindre gästrum.

Så vill du hämta upp ett fritidshus är du varmt välkommen att höra av dig :) OBS! Huset ligger även ute på fler köp och sälj-sajter och det är först till kvarn som gäller.
Sarah – 0768222433

Hoppas ni vill fortsätta följa vårat husbygge här på bloggen framöver ♥

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply PLOCKAR NER HUSET DEL FÖR DEL. – Sarah MacFie 29 september, 2017 at 07:04

    […] med snickaren, min pappa Roland och Archies pappa Gustaf för att börja plocka ner delar av huset. Vi lade ju ut huset på blocket i somras för gratis upphämtning men tyvärr blev det för dyrt att flytta så det var ingen som nappade på det. Vi har istället […]

  • Kommentera