Husbygget

PLANERING KRING HUSET.

11 juli, 2017

DSC03390

Tack för all respons på det här inlägget om att vi ger bort vårat fritidshus! Det har fått många fler visningar och delningar än vad vi hade räknat med. Tack till alla som spridit det! Än så länge har vi  flera som är intresserade och vi får se var detta landar. Hur som helst känns allt väldigt spännande!

DSC03381

Just nu sitter vi med beslut upp över öronen kring det nya huset. Alla ritningar är så gott som klara, bygglovet är godkänt och grävaren är bokad till mitten av september (hjälp! Är ju en microstund dit med tanke på att vi väntat på detta i snart ett år…) Man kan tycka att vi har kommit väldigt långt så. Förutom att ALLT ska bestämmas nu. Superkul och samtidigt jätteläskigt. Vilken fönsterleverantör ska vi bestämma oss för? Ska man ha kodlås på huset istället för nycklar? Har vi verkligen gjort rätt som satt den väggen där? När man bygger nytt har man fördelen i att kunna välja precis som man vill. Och nackdelen med att just kunna välja precis som man vill är ju att det finns oändligt många alternativ… Angenäma eländigheter.

DSC03377

Tur att vi har världens bästa snickare som hjälper oss! Här har ni i alla fall en liten sneek peak över hur huset kommer se ut. Vad tror ni om grått med vita knutar? Kommer visa er allt så småningom. Men det kommer i ett annat inlägg 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Therese 15 september, 2018 at 21:22

    Hej! Är så intresserad på att se en planritning på erat hus, skulle du kunna skriva ett inlägg om vad ni tänkte extra på osv. Även en bild, de är så fint!!

    • Reply Sarah 15 september, 2018 at 23:05

      Tack Therese va gulligt av dig. Får nog göra ett inlägg med planritningen då :)

    Kommentera