Jorden Runt #162dayslater

EN BRA BÖRJAN.

7 januari, 2016

DAY 1 – Tisdag 5 januari

03.45 ringde klockan och jag studsade ungefär upp ur sängen. Det var skönt att allt var fixat med lägenheten och att väskorna redan var packade och klara.

Vi fick skjuts till Landvetter av mamma Susanne, pappa Roland och mamma Ann ♡ 

Vi kommer sakna familj och vänner så himla mycket!

Första flighten gick till Stockholm där vi sedan skulle vidare mot första stoppet på resan – Doha, Qatar. På grund av tekniskt fel på planet blev flighten dock försenad och vi fick vänta på flygplatsen i 6h innan de meddelade att flighten var inställd. Suck…


Medan vi väntade hann vi prova alla matställen på hela flygplatsen typ. Vi hade bland annat dumplings-premiär.

Vi blev incheckade på Clarion Hotell på flygplatsen för natten och inväntade besked om när vi skulle bli ombokade. Flygbolaget skulle ringa oss vid 20-tiden med besked och vi gick ner och åt middag så länge.

Vi fick inget samtal och gick upp på rummet tidigt. Jag somnade som en stock och Archie kollade tv ensam till sent.


DAY 2 – Onsdag 6 januari 

Dagen därpå ringde Archie ner till flygbolagets service vid 07 och frågade hur allt låg till. Det visade sig att det tydligen fanns ett extra insatt plan som skulle gå 08.00 och då blev det fart på oss! På 10 minuter va vi utcheckade från hotellet och på väg mot flyg-incheckningen.

Anledningen till att de inte ringt oss tidigare var att de visst glömt oss… Missat både att ringa oss och att boka in oss på en ny flight som utlovat. Tjejen löste det dock snabbt och vi blev inbokade på ett plan till Doha 9.45. Vi checkade in väskorna för tredje gången i Sverige och gick tillbaka till hotellet för att äta frukost.


Planet som skulle gå 8.00 som alla andra blivit inbokade på hade fortfarande inte lämnat Sthlm när vårat lyfte 9.45. De fick tydligen samma plan som det var fel på dagen innan och de hade inte lyckats laga det ännu… Stackars dom.

Efter ett dygns fördröjning va vi äntligen på väg mot resans första stopp, Doha och våra bästa vänner Gustav och Henrika! ♡

You Might Also Like

No Comments

Kommentera