Resor Vardag & Utflykter

Spaweekend och första advent

30 november, 2014

Denna helgen har jag och Johanna varit på Quality Spa & Resport i Strömstad för att ladda batterierna och bara ha en lugn helg ihop. Min mobil har legat på rummet och jag har knappt använt den någonting, vilket varit himla skönt faktiskt. Vi kom fram  lördag eftermiddag och lämnade bara väskorna på rummet innan vi tog på oss badrockar och tofflor och gick ner till spa-avdelningen. Sedan har vi bubblat, ätit världens godaste mat, bastat, druckit vin, myst runt i våra badrockar, gått på massagebehandlingar och bara vilat där i mellan. Sånt där man inte unnar sig att göra hemma.

bild 2_2

DSC02359

bild 3_2

DSC02365

DSC02371

God morgon söndag!

DSC02381

bild 1

DSC02397

DSC02396

Världens finaste Johanna! Vi stannade till vid piren för att få lite salta stänk innan vi lämnade västkusten.

DSC02405

Väl hemma igen så tittade familjen, mormor, Pernilla, Peter och Hjalmar på adventsfika här hemma hos mig på Nygatan. Himla mysigt att få dricka varm saftglögg för första gången i år och lyssna på julmusik på riktigt! Nu känner jag mig utvilad och redo för en ny vecka!

Hoppas ni haft en fin första advent! <3

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ingemar Lundh 1 december, 2014 at 13:10

    Hej Sarah,
    Tänk vad man kan göra i Strömstad. Se ju riktigt skönt ut, kanske något som man skulle prova på nån gång.
    Vi var hemma hos Andreas och Maria, Elmer och Elin igår och begick traditionsenligt första adventsfirande med efterföljande adventskonsert i kyrkan. Elin var med i en kör och sjung. Jättefint!
    Kram på dig, Ingemar

  • Kommentera