Vardag & Utflykter

Andra advent

7 december, 2014

DSC02507

Hej vänner. Igår lördagsjobbade jag, men direkt efter tog jag tåget ner till Halmstad och mötte upp den här godingen. Vi hade inte setts på 2 veckor och jag har längtat mer än någonsin denna gången. Det är lite som om jag känner på sig att han snart flyttar hem till mig och att det känns ännu svårare att vara ifrån varandra nu på slutet.

Liknelse: Lite som när man är kissnödig och skyndar sig hem. När man sätter nycklarna i låset är det som om blåsan vet att det snart är dags och det blir megaakut! Man måste slänga av sig jackan i farten och kasta sig in i badrummet med skorna på. Varför är det alltid så!? 

Väldigt bra liknelse eller vad säger ni? Hursomhelst. När jag kom ner igår kväll hade Archie lagat suuupergod mat. (Ni som känner honom vet att han i tre år levt på fiskpinnar och pasta och att han är fullkomligt nöjd med att äta denna rätt 5-7 gånger i veckan.) Denna gången bjöd han på egen pulled pork med sallad, limemarinerad rödlök och fetaost. Alltså. Det var himmelskt gott! Den hade fått stå i ugnen i 5 timmar. Någon kommer få laga mer mat i framtiden vill jag lova.

Idag har vi bara tagit det lugnt och gått en promenad. Hoppas ni haft en mysig andra advent ni också!

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ingemar 8 december, 2014 at 11:20

  Gör ni det i badrummet med skorna på…?
  Vågad liknelse!
  Kram, Ingemar

  • Reply Sarah 8 december, 2014 at 11:46

   Haha ingemar! Är jag akut kissenödig får skorna stanna på ja!

  Kommentera