Tankar & Reflektioner

FIDGET SPINNERS ELLER HANTVERK?

2 juli, 2017

DSC00444

Ibland behöver man ju bara få sätta sig ner och göra något hjärndött. Framför en tvserie eller med någon podd i lurarna. För mig kan det vara avkopplande att få skapa något ”kravlöst” med händerna samtidigt som hjärnan tänker på annat. Tex som att virka runt runt med ett grovt jutegarn och en tjock virknål… Låter ju inte friskt men det kanske inte är så himla dumt ändå?

DSC00451

Efter att ha virkat en egen korg upptäckte jag hur skönt det var för hjärnan att skapa något som gick relativt snabbt och som var mycket samma samma. Det kanske har samma lugnande effekt på mig så som fidget spinners numera verkar ha på andra? haha.

DSC00470

Hur som helst. Denna virkningen kom alltså inte till för att bli någonting. Och det finns något skönt i det tycker jag. Den ligger här hemma, redo när jag behöver virka av mig lite. Jag får väl sluta och börja om på nytt när denna är stor som en vardagsrumsmatta eller nåt…

Älskar förresten liljor! ♡ Är nog min favoritblomma. Även om dem för många räknas som begravningsblommor. Extra fina blev de när jag satte ihop mem med några överlevande eucalyptus från en annan bukett.

DSC00453

Hur gör ni? Kör ni fidget spinners eller föredrar ni hantverk? ;)

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Frida G Svensson 3 juli, 2017 at 07:05

    Har precis hittat din blogg och jag älskar den! åh vad bra du är! Keep up the good work girlfriend! Dock har jag inte en aning om vad fidget spinners är! =)

    • Reply Sarah 8 juli, 2017 at 10:53

      Åh tack Frida. Vad glad jag blir! :) Googla fidget spinners så får du en bild… Inget för mig i alla fall ;) Kram

    Kommentera