Tankar & Reflektioner

EN VECKA

9 januari, 2015

168hours2

Om en vecka fyller jag 25. T j u g o f e m ! Jag kommer ihåg när jag var liten och började fundera över åldrar – att när man var 25, då var man riktigt riktigt vuxen. Nu är jag snart där själv. Det var 7 år sedan jag tog studenten, 10 år sedan jag gick ur nian och 15 år sedan jag fick mens. Shit. Det är konstigt det där med att bli äldre. Det liksom bara händer. Men kommer man någonsin att känna sig sådär riktigt riktigt vuxen?

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sandra 12 januari, 2015 at 08:19

  Visst är det galet? FIck frågan om hur gammal jag var förra veckan och fick faktiskt tänka efter innan jag svarade. Har nog förlikat mig med att jag är 25 men när jag skulle säga att jag fyller 26 om två månader kändes det som att jag pratade om någon helt annan än mig själv. Jag – 26? Låter ju så… vuxet. :P

 • Reply Ingemar L. 10 januari, 2015 at 16:41

  Grattis i förväg!!! Hur går det med hundplanerna? När du väl köpt hund, avvakta med köp av diverse ”tillbehör”. Jag har en massa bra grejer kvar från Maya-tiden…Jag skulle bli väldigt glad att få ge dessa till dig.
  Kram,
  Ingemar

  • Reply Sarah 12 januari, 2015 at 08:33

   Tack käre Ingemar! Jodå, vi ska på rasklubbsmöte om två veckor! Blir spännande. Vill gärna ta hand om alla Maja-saker om det blir altuellt med en vovvis! :)

  Kommentera