Vardag & Utflykter

5 december – leverans och första snön

5 december, 2013

Idag kom julkorten från tryckeriet! De blev jättefina tillslut :) tryckeriet hade från början inte det papper som jag ville haft till korten, så jag åkte hem till mamma och pappa och rotade i gamla lådor. I en låda hittade vi farfars arkiverade nothäften (han spelade piano och dragspel) som jag började bläddra i. För er som inte vet, så kunde man på den tiden ”köpa en låt” i ett nothäfte. Sedan spelade och sjöng man själv, inte tal om någon streaming där inte. Det fanns iallafall massor av fina gamla omslag som jag vill rama in och sätta på väggen! (Tyvärr har jag ju inga raka väggar här i min taklägenhet som man kan sätta tavlor på…) Några av baksidorna hade fin färg och struktur, samma som jag ville ha på mina julkort. Jag scannade in lite olika papper och använde dem som bakgrund till julkorten :) det blev riktigt fint. Så, nu har ni lite historia till bakgrunden!

Ikväll har jag iallafall mest fakturerat och packat massa kuvert med kort som ska skickas i morgon. Mitt upp i allt pappersarbete kom den första snön! Så himla fint och mysigt :)

I morgon åker jag ner till min bästa andra hälft i Halmstad. Vi ska laga god mat, äta massa choklad med havssalt, gå på bio och bara mysa. Jag ska köra försiktigt i morgon så inte stormen Sven blåser lilla gul av vägen.. Hoppas stormen lagt sig tills dess.

20131206-010151.jpg

20131206-010207.jpg

20131206-010223.jpg

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Hannah 8 december, 2013 at 00:17

    Fina de blev! Vilket tryckeri tar du hjälp av? :)

    • Reply admin 8 december, 2013 at 12:13

      Hej Hannah! Det beror på vad jag ska trycka. Jag ber om offerter från olika tryckerier varje gång jag ska trycka någonting eftersom de är olika bra på olika saker. Men jag håller mig till tryckerier inom Alingsås :) som det ser ut nu iallafall.

    Kommentera