Vardag & Utflykter

H E L G

3 oktober, 2014

DSC00690a

Nu tar jag helg! ’vinkvink’. Efter 12 jobbdagar i rad ska jag nu vara ledig hela helgen. Det känns i kroppen att jag inte fått vila på ett tag… Helgen kommer se ut som följande: Ikväll är vi bjudna på middag hos Archies föräldrar tillsammans med mina förändrar. Det ska bli himla mysigt. Jag och Archie ska sova över (med mys-vovve-Inca mellan oss i dubbelsängen), inte vakna före 10, ta en låång, sen frukost innan det blir morgonpromenad med hunden.

Lördags-dagen har inget mer planerat än att A ska tvätta min bil och bjuda mig på en fika på stan(!!) som tack för att han fått låna min lilla gul i en hel månad nere i Halmstad. Det ska tilläggas att Archie hatar att fika på stan, att  på stan samt att vara på stan. Så att han ska bjuda mig på fika är en stor grej för oss. Det är inte varje dag liksom. En gång räknade vi ut hur många gånger vi har fikat på stan ihop sen vi träffades för snart 3 år sedan. 3 gånger. Så efter i morgon lär det antagligen dröja ett helt år tills nästa gång. Ska njuta av varje liten sekund.

Lördagskvällen bjuder på 25 års-fest. Vi är bjudna till Elin som fyller 25 nu i oktober och som har hyrt lokal på precis andra sidan gatan från min lägenhet! Förträffligt fint tänkte jag och passade på att bjuda in väninnorna på en fördrink innan. Det ska bli himla kul!

Hoppas ni får en fin fredag och ta hand om varandra <3 Puss&kram

You Might Also Like

No Comments

Kommentera