Vardag & Utflykter

Min midsommarafton

21 juni, 2014

IMG_1423

Igår förmiddag åkte jag och Johanna ut med lilla gul för att plocka blommor till midsommarkransarna. Det var ganska svårt att hitta blommor som inte redan var överblommade, men vi fyllde tillslut en hink med fina ängsblommor ändå. Johanna åkte hem och gjorde sig iordning inför jobbet och jag tittade förbi mamma och pappa på en kopp kaffe hemma i trädgården. Passade på att binda min krans ute i solen!

IMG_1424

Bestämde mig i sista stund för att göra en traditionell krans istället för ett diadem, men inte en lika maffig krans som den jag gjorde förra året. Tyckte denna blev riktigt fin och tät med alla små blommor i! De små rosa blommorna snodde jag från grannens buske som hängde ut från deras trädgård… opsi.

IMG_1425

I mammas och pappas trädgård har en liten fågel byggt bo i ett hål i ett av äppelträden. Boet är ungefär en meter över marken, så man kan lätt smygkika in på de små äggen som ligger där. Vi räknade till 7 eller 8st!

IMG_1422

När kransen var klar åkte jag, mamma och pappa bort till mormor och morfar och åt en jättegod midsommarlunch. Mormors syster Ingrid och min största bloggläsare Ingemar var också där! :)

IMG_1421

Såhär fint rosa blev min krans! :)

IMG_1412

Min bästa lillasyster är på Konfirmationsläger på Hjälmared utanför stan och ska vara borta i 4 veckor (!!!). Igår på midsommar var alla familjer inbjudna till midsommarfirande med alla konfirmander och jag åkte ut en snabbis innan vi skulle iväg på fest för att få krama henne lite! <3 Såhär fin va hon!!

IMG_1419

Sedan bar det av till midsommarfest med det här gänget!

IMG_1426IMG_1413

Dom här två fina var med! Louise och Elinor!

IMG_1414

Och på andra sidan bordet hade jag den här dröm-utsikten! Johanna och Archie.

IMG_1418

IMG_1417IMG_1415IMG_1416IMG_1428 IMG_1429

Den här bilden på mig och goa Anton får avsluta kvällen. Hoppas ni också hade en härlig midsommar! Vi kom hem ganska sent igår och idag har vi inte varit utanför dörren förutom när vi gick och hämtade hem varsin pizza. Tummen upp!

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ingemar 22 juni, 2014 at 13:33

    Jo-jo, en del vet att fira riktigt ordentligt. Många programpunkter var det… Du/Ni verkade ha riktigt roligt. När man är ung orkar man vad som helst (och lite till).
    Kram,
    Ditt blogg-fan nr 1

  • Kommentera