Vardagspepp

HÖSTGARDEROBEN.

11 augusti, 2017

Bildkällor: Pinterestboard Wear

Hej! Här kommer ett sent fredagsinlägg! Denna veckan har jag pinnat loss på min anslagstavla Wear. Antagligen för att hösten börjar närma sig och att jag fått världens sug efter att uppdatera höstgarderoben! Just nu befinner jag mig dock i v32 av den här graviditeten och min mage skapar lite förhinder när det kommer till val av kläder… Det är faktiskt både vecka 32 på året och v32 i magen. Passande nog. Jag gillar verkligen det allra mesta med att vara gravid och jag har under den största delen fått må jättebra. Det är jag oerhört tacksam över! Nu börjar jag dock tröttna på mina trikåkjolar och längtar ihjäl mig efter ha kunna ha mina vanliga kläder igen! Trodde aldrig jag skulle sakna ett par jeans såhär mycket. Jag som alltid vill ha kjol annars.

Ikväll har jag svängt ihop lite finheter jag lagt på min önskelista!

Nu till hösten vill jag hitta den perfekta ullkappan. Helst i grått. Helst snygg. Och helst en billig en. Det verkar inte vara det lättaste just nu. Att hitta grå ullkappor över huvud taget… Väntar som en hök på att höstjackorna ska komma upp i alla nätbutiker snart.

Klackskor. Ge mig… Bara liite klack räcker. Bara det är klack. Just nu är det ingen idé att ens prova. Även om jag inte har så svullna ben och fötter än så länge så är det bara sneakers och Birkenstock som gäller för att inte få ont i fötterna eller ryggen. I höst ska jag äntligen glida runt med klackar igen! (yeah right med en liten bebis…)

Och inte att glömma – den stickade tröjan. Jag vet inte hur många tröjor i denna modellen som jag redan har men det är ju det perfekta höstplagget. Helst ull såklart.

Midjekjolar. Brukade bo i det förut. Nu är jag för bred för att komma i dem och skulle de mot förmodan passa så föredrar jag att inte se ut som ett tält. Längtar efter att få flytta in i sånna här kjolar utan att känna mig som ett hus. Längtar efter att ens ha en midja igen! haha.

Här har vi något snyggt som faktiskt INTE påverkas av en stor gravidmage! Härom dagen slog jag nämligen till på denna sköningen från Coccinelle. Jag har letat efter en ny axelremsväska i denna modellen ett tag men inte hittat den ’perfekta’. Denna har plats för både mobil, min kamera, liten plånbok, bästa läppglanset från Clarins och pågående stickning (av liten tröja då). Perfekt helt enkelt!

Nu ska jag bara vänta ut vår efterlängtade lilla unge, få tillbaka min vanliga kropp och sen kan resten av höstgarderoben införskaffas (eller drömmas om kanske). Längtar efter allt det där nu.

Förresten. Jag älskar sånna här inlägg med kollage och tips på var man kan hitta lite utvalda plagg. Minns ni när Sofis Mode fanns som bilaga till Aftonbladet för många år sedan? Jag köpte den varje vecka. Typ bara för sidorna med ”hitta stilen”. Älskade det! Gillar ni också det konceptet? :)

Hoppas du får en fin helg! 

You Might Also Like

No Comments

Kommentera