Husbygget

MOODBOARD – BADRUM.

23 januari, 2018

God morgon tisdag! Idag ska vi åka och kolla på bänkskiva till köket. Vi är mitt i planeringen av ALLT i huset samtidigt just nu känns det som. Jag har mycket av tankarna kring färger och inredning i huvudet, men det är alltid enklare att hålla en röd tråd med en moodboard. Enklare att förmedla tankar och idéer till Archie då också. Jag tänkte det kanske kunde vara kul att göra en liten miniserie här och dela med mig av hur tankarna går kring alla rum i huset. Skulle det vara kul? :)

Här kommer i alla fall inspirationen till stora badrummet! Här har vi tänkt oss kakel i halvförhand, likt på bilden ovan fast lite högre upp på väggen. Gillar när kommoden har samma färg som väggarna.

Ett smalt skåp med glasdörrar blir bra förvaring av handdukar och annat fint. Gillar färgskalorna med grågrönt och trärent tillsammans.

Vi kommer vilja ha dubbla handfat och letar just nu efter en begagnad skänk att ha som kommod. Lättare sagt än gjort att hitta nån med rätt mått…

 

Vi gillar dusch, badkarsblandare och drapperistången på denna bilden. Det blir i alla fall kromat på den typen av detaljer.

Gillar idén med stora mattor i badrummet.

SPEGELN ♡♡♡ Har letat efter en liknande typ överallt. Hör gärna av er om ni har en som ligger och skräpar!

Helst vill jag hitta ett fint gammalt skåp i mörkt trä att ha handdukar och badrumstextilier i. Det flesta gamla skåp är ju målade nu för tiden men jag gillar det mörka trärena just nu. Hoppas det dyker upp på nån loppis här snart.

Detta är hur vi tänker just nu. Blir kul att se tillbaka sen om det blev som vi planerade eller om vi hinner ändra oss på vägen. Ni hittar alla bilder och bildlänkarna i min pinterestmapp Bathroom.

Hoppas ni får en riktigt fin söndag nu 

Kram Sarah

You Might Also Like

No Comments

Kommentera