Loppis och Vintage

HELGENS LOPPISFYND.

15 augusti, 2017

DSC03881

Här kommer det utlovade inlägget om helgens loppisfynd! Jag och Sanne var ju på en liten loppisrunda i lördags och hittade lite finheter!

DSC03887

Först ut är en superfin liten leksaksspis i plåt som jag fyndade hos Lilla Nordgården!

DSC03888

Den har en liten ugnslucka som går att öppna. Denna finhet ska få flytta in i mitt dockskåp sen. Har du missat förvandlingen av mitt gamla dockskåp hittar du det här. Är det någon som vet om detta är en sån liten spis som man kan elda i på riktigt förresten? Har sett klipp på när folk bakar riktiga kakor med dockskåpsrekvisita. Alltså smälter smör i en minikastrull osv. Så gulligt och konstigt på samma gång.

DSC03891

Innan vi åkte ut till Lilla Nordgården tog vi en sväng på Alléloppisen som är varje lördag hela sommaren här i Alingsås. Där kan vem som helst ställa ut med sitt lilla bord och sälja saker. Stora fyndchanser med andra ord! Jag blev så glad när jag hittade dessa fina mässingskrokar hos en liten dam. Har länge velat slå till på en rosett från svenskt tenn men tänkt att jag rekar sommarens loppisar först. Supernöjd med dessa två!

DSC03893

I allén hittade jag även denna fina krukan. Det har ju varit mycket av denna gröna färgen i inredningsbutikerna ett tag nu men jag gillar den.

DSC03895

Påminner om denna från Bergs Potter tycker jag. 

Hoppas ni har en fin dag 

You Might Also Like

No Comments

Kommentera